Om Jeanette (fristående samarbetspartner, unihealth)

Mina första år i arbetslivet jobbade jag i den somatiska vården som undersköterska inom sjukgymnastik (rörelseapparaten och smärta) och olika operationsavdelningar.

Mitt intresse och nyfikenhet på människan som en helhet och dess funktioner har varit min bästa drivkraft för ett lärande som pågår fortfarande. Utbildningar och erfarenheter inom coaching (privat samt företag), teamcoaching, NLP, konflikthantering, stresshantering med biofeedback, zonterapi/reflexiologi, öronakupunktur och kinesiologi har jag haft nytta av i yrkeslivet.

Inom företagsvärlden och organisation har jag erfarenheter som ledare inom ett personalrikt och framgångsrikt företag där humankapital var en viktig byggsten.

Bicom bioresonans blir ett viktigt hjälpmedel när jag hjälper kunder att få bort belastningar och obalanser i kroppens system. Som kinesiolog testar jag fram kroppens obalanser och den informationen vägleder mig i behandlingen för att kroppen ska återhämta sig och komma i harmoni och balans.

Möjligheter finns att boka zonterapibehandling och även specifik meridianbehandling som kan användas för att öka energin i en kropp som varit utmattad för att återfå energi och livskraft.

Mail: jeanette@halsaochlivskraft.se